reede, 17. september 2021

Tõelised mõrvad * Charlaine Harris * krimi#10

 

Lugesin 10.-11. september 2021

Raamatu peategelane on noor naine nimega Aurora Teagarden, keda sõbrad kutsuvad Roe'ks. Ta töötab kohalikus raamatukogus ning tema elu tundub kulgevat rahulikult, kindla päevakava järgi. Oma vabal ajal osaleb Roe Tõeliste Mõrvade klubis, kus arutletakse tähelepanuväärsete kuritegude üle. 

Just sel päeval kui Auroral tuleb teha klubis esitlus Julia Wallace'i tapmise kohta, mõrvatakse klubi kokkusaamiskohas nende asepresident Mamie Wright. Kui esialgu tundub Aurorale, et sündmuse tekitatud põnevus on tema elule positiivselt mõjunud, hakkab see keeris järgnevatel päevadel järjest hullumeelsemaid mõõtmeid omandama. Kuigi üks uurijatest on sümpaatne politseiametnik Arthur Smith ning ka mõned klubi liikmed oskavad vaadelda juhtunut ajaloolise info valguses, leiab Aurora terane mõistus juhtunus nii mõndagi, mis talle asu ei anna ning sunnib lukku sügavamale kaevuma. 

Raamatu lugemine kulgeb väga ladusalt ning Charlaine Harris suudab - nii nagu mitmed teisedki head krimiautorid - luua järjest hirmsamate sündmuste ümber kütkestavalt õdusa õhkkonna, kus saame koletute juhtumiste kõrval kaasa elada peategelase isikliku elu sündmustele ja arengutele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar