esmaspäev, 15. veebruar 2021

Väike Prantsuse külalismaja - Tagasitulek (sarja 2. raamat)

 


Sai läbi loetud ka Helen Pollardi loodud sarja teine raamat - Väike Prantsuse külalismaja. Tagasitulek. Kui on lootust, et ehk jätkub lugu mõnusalt pehme romantikaga siis jah, ka seda on. Kuid pigem on teise osa puhul tegu rohkem kiirrongi kihutamisele sarnaneva meeleoluga, kus üks sündmus vallandab paratamatult järgmise ning see omakorda järgmise... kuni mõistagi võiduka lõpuni. 

Emmy on tagasi jõudnud Prantsusmaale, kus ta on abiks La Cour de la Roses külalismaja omanikule Rupert'ile. Ehkki nende tutvus sai alguse kummaliselt - Ruperti abikaasa Gloria põgenes koos Emmy poiss-sõbra Nathaniga - on Emmy ja Ruperti vahel arenenud tugev sõprus, mida selles raamatus kõvasti proovile pannakse. Loobunud oma hea palgaga töökohast Inglismaal, rabab Emmy külalistemajas tööd, planeerib enda turundusfirma alustamist ning naudib lähemat tutvumist Alain'iga, kes on ühtlasi nii tema tööandja Ruperti sõber kui ka tema raamatupidaja. 

Mis sellest kõigest saab, tasub juba ise raamatust edasi lugeda, pöördeid, huumorit, romantikat ja põnevust igatahes jagub... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar