teisipäev, 16. veebruar 2021

Väike prantsuse külalismaja - SUVI

 



Midagi pole teha - kui on juba sõrm antud siis läheb terve käsi ja nii edasi... Helen Pollardi kolme raamatu sari inglanna Emmy sattumisest Prantsusmaale on kaasakiskuv, sest lugejas tekib soov teada saada, kas ja kui hästi siis kõik lõpuks lõppeb?

Eelmistes raamatutes on Emmy läbi elanud oma inglasest poiss-sõbra alatu käitumise, leidnud oma elus uue suuna, kolides Prantsusmaale ning õppides tundma inglise-prantsuse juurtega Alain'i, kellega ta plaanib abielluda. Sealjuures haarab korraldamises ohjad Emmy ema, kes nõuab, et noored tegeleksid põhjalikult kõikide pulmaga seotud asjatoimetustega. Nendele toimetustele lisaks tegeleb Emmy endiselt oma tööga Ruperti külalismajas, ning samuti oma firma arendamisega. Lisaks saab ta põhjalikumalt tuttavaks Alain'i perega, sealhulgas tema venna abikaasaga, kes mõned aastad tagasi oli abielus hoopiski Alain'iga. 

Mul on tunne, et need, kes pulmi planeerivad, võivad siit lausa inspiratsiooni saada, sest erinevad asjaajamised, mis kõik enne tähtsat päeva on vaja ära teha, käivad tänu Emmy põhjalikule emale mitmeid kordi tekstist läbi. 

Nagu eelmisteski sarja raamatutes, jätkub ka siin põnevust ja ootamatusi lõpuni välja kuid täpsemalt midagi kirjeldada pole mõistlik, et mitte üllatusi ära rikkuda...







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar