pühapäev, 12. detsember 2021

Rannapood * Helen Pollard

 

Lugesin 1.-2. detsembril 2021

Veel üks romantiline ja kergesti loetav raamat. Natuke põnevust, arusaamatusi, parajalt huumorit, südantsoojendavaid tegelasi, nukrust, leina, rõõmu, sõprust ja palju romantikat.

Porthstereni kohake on oma väikene ringkond kokkuhoidvaid ja südamlikke inimesi, kellele on mõned aastad tagasi lisandunud oma rannapoega Claire. Pood nimega Tervendavad Lained müüb valikut new-age kaupa, isetehtud seepe, kristalle ning muud sarnast, maja teisel poolel asub aga kohvikuga raamatupood, mida peavad kaks naist, Sarah ja Evelyn, kes on ühtlasi ka elukaaslased. Claire on end leidnud pärast lahutust ning Londonist lahkumist ning ühtlasi leidnud ka koha kohalike südames.

Kui lähedalasuvasse majja kolib Jason koos oma tütre Millie'ga, saab Claire tüdrukuga sõbraks, kuid isal tundub olevat suur vastumeelsus Claire'i poe suhtes. Pealegi tekib kahtlus, et alevikus avatakse võib-olla veel mõni sarnane pood, kuna esialgu tundmatud isikud on võtnud uue poe avamiseks üürile maja, kus kunagi ammu on elanud kohalikuks nõiaks peetud Hester Moon... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar