kolmapäev, 3. jaanuar 2024

Next In Line * Jeffrey Archer

 

Lugesin 3.-7. november 2023

Raamat sai reisisuveniiriks kaasa haaratud ning on hea meel, et teadmatusest hoolimata sattuski kogemata jälle just seda tüüpi nagu mulle tihti meeldib lugeda. William Warwick saab ülesandeks uurida oma tiimiga osakonda, kes peaks vastutama Inglise kuningapere turvalisuse eest. Üks tema kaastöötajatest, Ross, osutub valituks isegi nii erilisele kohale nagu seda on printsess Diana ihukaitsja töö. Muidugi mõista selgub, et asjad ongi päris hullusti käest läinud. 

Samaaegselt kuningapere kaitse liiniga jookseb selle kõrval uuesti kinni nabitud kurikaela juhtum. Miles Faulkner on Warwicki ning Ross'i poolt tagasi toimetud oma vanglakaristust kandma, ent kinnivõtmine ning kõik sellega kaasnev pole just olnud päris ametijuhendite järgi toimetatud. Pealegi on kurikaela kaitsjaks Booth Watson, kes ise ei pruugigi hämarates toimingutes oma kliendile kuigivõrd alla jääda.

Peagi selgub, et mure kuningapere pärast on üsnagi õigustatud ning et Inglismaad üleüldse ähvardab kasvav terrorismiaktide oht. Kui tõsiseks aga asi võib minna, ei tea aga veel keegi. Teoses valitseb mõnus huumor ning põnevad, soojad, või lausa üllatuslikud inimsuhted. Igavaks igatahes ei kisu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar