laupäev, 24. veebruar 2024

Kuul, mis lendas mööda * Neljapäevane Mõrvaklubi nr 3 * Richard Osman

 

Lugesin 22. jaanuar - 3. veebruar 2024

Seekord on mul siis jälle lugemine vales järjekorras läinud ning järgmiseks tuleb leida lugemiseks sarja 2. raamat. Endiselt on tegu humoorika ja naljaka looga, olgugi uuritavad sündmused tõsised. Ilmselt huumor siinsed tegelased tihtipeale kõige hullemast päästabki. Coopers Chase'is pesitsev klubi kaevanud välja ühe lahendamata juhtumi, kus televisioonis töötanud Bethany surnukeha ei leitudki, kadunud rahad jäidki kadunuks ning näib, et politseil polnud mingeid tõsiseltvõetavaid juhtlõngu. Kuid muidugi satuvad Elisabeth ning tema sõbrad asja uurima hakates sekeldustesse. Puudust pole ka romantikast, sest moodustuda jõuab isegi mitu paari ning lootust on enamakski!

Mõrvaklubi alaliste liikmete Ibrahimi, Roni, Joyce'i ja Elisabethi ning Bogdaniga liituvad aeg-ajalt politseinikud Chris ja Donna. Selles osas ristuvad nende teed ka saate "Kagu-Inglismaa täna õhtul" juhi Mike Waghorni ning tema grimeerija Pauliinega, sest just selle saate heaks töötas omal ajal Bethany Waites. Kuid et Elisabethi eelnev elu on olnud kirev ja põnevust täis, ootavad teda ning tema sõpru ka üsna ootamatud kokkupuuted päris eriliste inimestega.

Kindlasti soovitan sarja ikkagi lugeda õiges järjekorras. Lihtsalt juba seetõttu, et tegelasi on parajalt palju ning kui sarja esimese osa lugemisest on juba veidi aega läinud, võivad tegelaskujud veidi meelest minna. Kuid nad on kõik omamoodi värvikad ning tahaks nendega kohtuda nagu vanade tuttavatega, ilma et peaks nuputama, et "kes see siis nüüd oligi"...?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar